Εόρτιες εκδηλώσεις στην Μητρόπολη Λήμνου

Τα παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς είπαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο  τα παιδιά που υπηρετούν την θητεία τους στο στρατό του νησιού  επισκεπτόμενα την Παρασκευή 30-12-2022 το επισκοπείο της τοπικής  Εκκλησίας.
Ο Σεβασμιώτατος τους υποδέχθηκε με πολύ χαρά και αφού άκουσε τα κάλαντα προσέφερε κεράσματα και ενθύμια απευθύνοντας θερμές ευχές για το νέο έτος αναφορικά με την θητεία τους και την ζωή τους.
Την επόμενη μέρα, Σάββατο παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Σεβασμιώτατος  επισκέφτηκε συνοδεία των Αρχών τους ακρίτες στρατιώτες στα απομακρυσμένα φυλάκια του νησιού εκφράζοντας θερμές ευχές και τροφοδοτώντας ηθικά τις δυνάμεις τους.
ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 
Ο ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ “ΗΦΑΙΣΤΟΣ”
Αντιπροσωπεία μικρών και μεγάλων μελών του Ομίλου  επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου κ Αγ. Ευστρατίου κκ Ιερόθεο.
Μια ανοιχτή αγκαλιά και η ζεστασιά των περίμενε κι αυτή τη φορά στο Μητροπολιτικό μέγαρο.
Όπως έγραψαν στη σελίδα τους στο facebook : 
“Τα λόγια του Μητροπολίτη  το πιο ισχυρό εφόδιο για να προχωράμε με δύναμη μπροστά και οι ευχές του ιδιαίτερα προς τα νέα παιδιά, βγαλμένες όπως κάθε φορά από την καρδιά του με την αγάπη του πατέρα προς το παιδί.Ο φίλος μας Παναγιώτης Χατζόγλου και ο χορευτής του ομίλου μας Λευτέρης Παπούλκας έπαιξαν με τις λύρες τους τα κάλαντα και τα μικρά μας παιδιά συνόδεψαν με τις φωνούλες τους.Οι στίχοι του καλού μας φίλου κου Γιάννη Ξηρομερίτη ενθουσίασαν τον Δεσπότη μας, όπως και η βασιλόπιτα που προσφέρθηκε ως δώρο από όλους εμάς με τις καλύτερες ευχές μας για μια νέα χρονιά. Την “πρώτη τους εμφάνιση” έκαναν σήμερα και δύο από τις καινούργιες φορεσιές του Ομίλου μας (δωρεά ανώνυμης φίλης)των Ιωαννίνων και του Έμπωνα της Ρόδου.
Ευχαριστούμε θερμά τον Μητροπολίτη μας και τους συνεργάτες του ιερείς για την τόσο θερμή υποδοχή!!”

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....