10ετές Μνημόσυνο του μακαριστού π. Θεοφίλου, Γέροντος της Ορθοδόξου Χριστιανικής Αδελφότητος «Αγία Λυδία» στήν Ι. Μ. Αγίας Τριάδας Σπαρμου

Τελέσθηκε σήμερα, Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Σπαρμού Ολύμπου το 10ετές Μνημόσυνο του μακαριστού π. Θεοφίλου, Γέροντος της Ορθοδόξου Χριστιανικής Αδελφότητος «Αγία Λυδία». Ο Καθηγούμενος π. Νικάνωρ, ενθυμούμενος τον πρωτοπόρο Γέροντα, ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Ο π. Θεόφιλος, περνώντας από αυτή τη ζωή, άφησε ένα τεράστιο ιεραποστολικό, ποιμαντικό, κοινωνικό έργο. Ήταν ένας άνθρωπος πίστεως, ζηλωτής, ο οποίος έβαλε τα θεμέλια για τη σύγχρονη ιεραποστολή. Διότι χρησιμοποίησε όλα τα σύγχρονα μέσα, για να μπορέσει ο λόγος του Θεού να φτάσει σε κάθε σπίτι. Αγίασε τα σύγχρονα μέσα, που πολλές φορές ο άνθρωπος δεν τα χρησιμοποιεί σωστά, κι έτσι ο καθένας μπορεί σήμερα να ακούσει το ραδιόφωνο ή την τηλεόραση που δημιούργησε ο π. Θεόφιλος και να ωφεληθεί».
Ευχόμαστε η ψυχή του να αναπαύεται εις τας ουρανίους μονάς. Και ο ίδιος από τον ουρανό τώρα να στέλνει την ευλογία του για να συνεχίζουν οι άνθρωποι να κάνουν έργο ιεραποστολικό προς δόξαν Θεού.

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....