Αγιασμός και κοπή Βασιλόπιτας Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου

Στο φουαγιέ του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος  τέλεσε Αγιασμό και ακολούθως ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα των Γραφείων, του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου και των Οικοτροφείων της Ι. Μητροπόλεως . Μετείχαν ο Πρωτοσύγκελλος, οι εργαζόμενοι στις δομές της Ι. Μητροπόλεως , ο Διοικητικός Διευθυντής του Αννουσάκειου Ιδρύματος, Αιδ. Πρωτ. π. Αντώνιος Αρετάκης και ο Μηχανικός της Ι. Μητροπόλεως  κ.Απόστολος Ανδρέαδης.

Ο Επίσκοπος , ευχαρίστησε το προσωπικό όλων των δομών, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι που η μεταξύ ημών τε και υμών σχέση δεν είναι σχέση στενά υπηρεσιακή, αλλά όλοι και όλες σας αισθάνεστε την Ι. Μητρόπολη μας ως το δεύτερο σπίτι σας και αναλώνετε εαυτόν εις την αποστολή και διακονία σας, ο καθένας από τον δικό του χώρο ευθύνης. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή σας την φιλοτιμία. Εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειες σας πλούσια την ευλογία και την χάρι του Θεού και τις πρεσβείες της Παναγίας μας καθ΄όλη την διάκρεια του νέου έτους», κατέληξε ο Επίσκοπος .

Ευχαρίστησε, επίσης, και τον Μηχανικό κ. Ανδρεάδη «δια την φιλοτιμία του, τον πολύ του κόπο και μόχθο υπέρ του πλήθους των τεχνικών θεμάτων που αφορούν την Ι.Μητρόπολη , τις Ι. Μονές και Ενορίες Της ως και τα Ιδρύματα Της. Το φλουρί της Αγιοβασιλόπιτας βρέθηκε στο κομμάτι του κ. Γεωργίου Αρετάκη, Κλητήρος-Οδηγού της Ι. Μητροπόλεως , ο οποίος μαζί με την ευχή του Επισκόπου έλαβε μια Εικόνα της Παναγίας και χρηματικό ποσόν.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....