11η Αιμοληψία από το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αιμοδοσίας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος

Tο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αιμοδοσίας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων «Ο Άγιος Νεομάρτυς Κωνσταντίνος ο εν Καππούα (Καππά) Καρδίτσης μαρτυρήσας» πραγματοποίησε Εθελοντική Αιμοληψία την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Η προσέλευση κληρικών και λαϊκών κρίθηκε ικανοποιητική, συγκεντρώθηκε ένας αριθμός φιαλών που θα καλύψει ανάγκες συνανθρώπων μας.

Το Ίδρυμα Αιμοδοσίας, όλον αυτόν τον καιρό της λειτουργίας του, παρέχει αίμα σε πολλούς αδελφούς μας. Η διάθεση αίματος στους έχοντες ανάγκη αδελφούς μας είναι πάντοτε άμεση. Ωστόσο, οφείλουμε να κατανοήσουμε το όφελος αυτής της θεάρεστης διακονίας και να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας.

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου μεταφέροντας τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας και τον Διευθυντή κ. Αθανασίου για την άριστη συνεργασία.

1 Custom

2 Custom

3 Custom

4 Custom

5 Custom

6 Custom

7 Custom

8 Custom

9 Custom

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....