13 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας απεστάλησαν στους σεισμόπληκτους από την Μητρόπολη Βεροίας

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου απεστάλησαν από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας 13 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με προορισμό τις πληγείσες περιοχές και τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Στους τέσσερεις σταθμούς συγκέντρωσης που όρισε η Ιερά  Μητρόπολη, στη Βέροια, στη Νάουσα, στην Αλεξάνδρεια και στη Χαλάστρα συγκεντρώθηκαν και συσκευάστηκαν σε κιβώτια και παλέτες από τους Εφημερίους των ενοριών και τους εθελοντές συνεργάτες του φιλανθρωπικού έργου, είδη πρώτης ανάγκης σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  κ. Παντελεήμων επισκέφθηκε τον σταθμό συγκέντρωσης των ειδών πρώτης ανάγκης στη Βέροια και εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους όσοι εργάστηκαν στη συγκέντρωση του υλικού, τους Εφημερίους της Ιεράς Μητροπόλεως, τους εθελοντές συνεργάτες τους και τους πιστούς που ανταποκρίθηκαν γενναιόδωρα στο κάλεσμα της Εκκλησίας .

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....