Ο Μητροπολίτης Ξάνθης με μαθητές του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου-Λυκείου στην Κωνσταντινούπολη

Aποστολή της Μητρόπολης Ξάνθης με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα επισκέπτεται σήμερα Τρίτη την Κωνσταντινούπολη. Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου -Λυκείου της Ξάνθης με σχολεία της Πόλης.  Το newstv4e επικοινώνησε με τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος αποκάλυψε οτι το πρωί επισκέφτηκαν τον Παναγιώτατο, τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο και πήραν την ευχή του.

Το μεσημέρι μάλιστα ο Παναγιώτατος θα δώσει και ο ίδιος το παρών στην εκδήλωση που θα γίνει με τους μαθητές του Εκκλησιαστικού Σχολείου της Ξάνθης, οι οποίοι να σημειωθεί επισκέπτονται για πρώτη φορά την Κωνσταντινούπολη και τα προσκυνήματά της.

 

 

 

 

Οι μαθητές του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου και Λυκείου Ξάνθης συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς του σχολείου με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης κ Παντελεήμων και συνοδευόμενου του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως επισκέφτηκαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο, προσκύνησαν στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και έλαβαν την ευχή του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

 

 

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....