Άλλο ένα αμαξίδιο από τη συγκέντρωση πλαστικών καπακιών στην ενορία Συλλήψεως Τιμίου Προδρόμου Αμπέλου Σάμου

Εκπληκτικό το αποτέλεσμα στην ενορία Συλλήψεως Τιμίου Προδρόμου Αμπέλου της Μητρόπολης Σάμου και Ικαρίας.
Με την χαρη του Αγίου Θεού και την βοήθεια πολλών αδελφών άλλος ένας στόχος επετεύχθη. Σε διάστημα ενός χρόνου κατάφερε η αγάπη του κόσμου να συγκεντρώσει περισσότερο από ένα τόνο καπάκια με αποτέλεσμα την απόκτηση ακόμη ενός αμαξιδίου (το 2ο αμαξιδιο). Το όφελος διπλό. Από την μία η προστασία του περιβάλλοντος και από την άλλη η στήριξη στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη .
Σε έξι χρόνια κατάφεραν χάρη στις άοκνες προσπάθειες του ιερέα π. Χριστοδούλου Κλεάνθους  να απομακρύνουν από το νησί της Σάμου περίπου 3 τόνους πλαστικού.
Γράφουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση στα κοινωνικά δίκτυα :
‘Θερμές ευχαριστίες στη μεταφορική SAMOS EXPRESS που μας μεταφέρει δωρεάν τα καπάκια από Σάμο-Αθήνα, καθως και την κοινωνικη υπηρεσία ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ για την αψογη συνεργασια μας.Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους μαθητές, μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων: Δημοτικό Όρμου Καρλοβασου, Μαραθοκαμπου, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.Σαμου και το Πυθαγόρειο Γενικό Λύκειο Σάμου. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους Ιερείς και τις Ενορίες, καταστήματα, εστιατόρια, καφετεριες, καθαριστηρια, υπαλλήλους σε σούπερ μάρκετ, στρατιωτικους και στο καθέναν ξεχωριστά ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Υ.Γ. 180 κιλα έχουν απομείνει για να μας έρθει το 3ο αναπηρικό αμαξιδιο”.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....