Επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου στο 2ο και 4ο Γυμνάσιο Καρδίτσης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων  κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, επισκέφθηκε ενόψει της δεσποτικής εορτής της Χριστού Γεννήσεως τους μαθητές και μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Καρδίτσης, κατόπιν προσκλήσεως των καθηγητών και των ιδίων.

Κατά την επίσκεψή του, οι μαθητές και οι μαθήτριες παρέδωσαν στο Σεβασμιώτατο χρηματικό ποσό, το οποίο συγκέντρωσαν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως και παράλληλα, προσέφεραν τρόφιμα στο Σπίτι Αγάπης Καρδίτσης.

1 Custom

2 Custom

3 Custom

3 Custom

4 Custom

5 Custom

6 Custom

7 Custom

 

την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, επισκέφθηκε ενόψει της δεσποτικής εορτής της Χριστού Γεννήσεως τους μαθητές και μαθήτριες του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσης, κατόπιν προσκλήσεως των καθηγητών και των ιδίων.

 

 

 

το εσπέρας της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου 2021, επισκέφθηκε ενόψει της δεσποτικής εορτής της Χριστού Γεννήσεως το νυχτερινό Γυμνάσιο – Λύκειο Καρδίτσης κατόπιν προσκλήσεως των καθηγητών και μαθητών.

 

 

 

την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Στη Θεία Λειτουργία μετείχαν μαθητές και μαθήτριες του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσης.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....