“Καλό καλοκαίρι” από την ΤΗΛΕΦΗΜΕΡΙΔΑ της 4Ε

H καθημερινή ΤΗΛΕΦΗΜΕΡΙΔΑ του Εκκλησιαστικού Τηλεοπτικού Σταθμού 4Ε ολοκληρώνει σήμερα και αυτή την τηλεοπτική σεζόν. Η εκπομπή που ενημερώνει τους τηλεθεατές με ήθος και αξιοπρέπεια αλλά κυρίως με την ΑΛΗΘΕΙΑ κλείνει επιτυχημένα την φετινή τηλεοπτική σεζόν. Η μοναδική εκπομπή που δίνει καθημερινό βήμα στην Εκκλησία , σε πανεπιστημιακούς , σε ανθρώπους του πνεύματος που δυστυχώς δεν έχουν σήμερα “θέση” στην ελληνική τηλεόραση ελεω θεαματικότητας και ακροαματικότητας.

Που προβάλει τους ήρωες της καθημερινότητας και “αλιεύει” ειδήσεις και θέματα που “χάνονται” πολλές φορές πίσω από την μονοθεματική επικαιρότητα του σήμερα.

Η μοναδική εκπομπή που διαβάζει καθημερινά τον ημερήσιο πολιτικό αλλά και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ τύπο από κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Που είναι κοντά στην Ομογένεια , προβάλλοντας τη δραστηριότητα της.

Που δεν χρωματίστηκε αλλά ούτε χρωμάτισε . 

 

Η ομάδα της ΤΗΛΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ εύχεται σε όλες και όλους καλό και ήρεμο καλοκαίρι.

 

Το “news.tv4e.gr” επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο -παρουσιαστή της “ΤΗΛΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ” Θανάση Κληματσίδα , ο οποίος μας είπε:

“Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τα καλά σας λόγια . Ευχαριστώ την εξαιρετική ομάδα του σταθμού η οποία πραγματικά ξεπέρασε τον ευαυτό της . Να είστε και εσείς καλά για το πολύτιμο έργο που επιτελείτε στο news.tv4e.gr .Μια ιδιαίτερη χρονιά που πέρασε ΜΑΖΙ . Καλό καλοκαίρι και ο Θεός μαζί σας “

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....