Βιβλία στο σπίτι από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κορωνoϊού COVID-19, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει, ότι προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες του αναγνωστικού κοινού και για να μένουμε όλοι ασφαλείς (για να #Μένουμε_Ασφαλείς), αναλαμβάνει από σήμερα τη Δωρεάν Παράδοση Βιβλίων στο σπίτι – BookDelivery – για να #Μένουμε_Ασφαλείς.
Επισκεφθείτε σήμερα τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης στη διεύθυνση που ακολουθεί: https://komotinilib.openabekt.gr/ ή από την ιστοσελίδα του Δήμου Κομοτηνής https://www.komotini.gr/ επιλέγοντας από την αρχική σελίδα το σχετικό εικονίδιο του Ηλεκτρονικού Καταλόγου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και στη συνέχεια επιλέξτε ό,τι σας ενδιαφέρει από τα βιβλία που διαθέτουμε στη συλλογή μας, όπως ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, παιδικά, ιστορικά, δοκίμια, παιδαγωγικά, και άλλα.
tip: στην αναζήτηση μπορείτε να εισάγετε γενικούς όρους όπως π.χ. «Ελληνική λογοτεχνία», «Ξένη Λογοτεχνία, «παιδικά» κλπ.
tip: εάν σας ενδιαφέρουν νεότερα βιβλία χρησιμοποιείτε την ταξινόμηση «από το νεότερο» που βρίσκεται πάνω από το σύνολο των αποτελεσμάτων.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....