Ο Σύλλογος ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ “ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ”

Ο Σύλλογος ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ “ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ”  συστάθηκε τον Ιούλιο του 2017 με στόχο την ενίσχυση του Ιεραποστολικού Έργου στην Αφρική.

Στις 17 Νοεμβρίου 2016 η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας εξέλεξε τον Ιερομόναχο Αγαθόνικο, αδελφό της Ιεράς Μονής Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, ως πρώτο ποιμενάρχη της νεοσύστατης Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας. Έκτοτε, άρχισε ένα δύσκολο και πολυποίκιλο έργο προσφοράς και θυσίας στην Κεντρική Τανζανία, στην καρδιά της Αφρικής.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον του Γέροντος Μαξίμου και των αδελφών της Ιεράς Μονής Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω, όπου εδράζεται ο Σύλλογός μας, αλλά και η ευλάβεια πολλών ευσεβών ανθρώπων προς το πρόσωπο του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου π. Αγαθονίκου, οδήγησαν στην ίδρυση του Σωματείου «Ιεραποστολική Στέγη Άγιος Διονύσιος εν Ολύμπω», με στόχο την ενίσχυση του Ιεραποστολικού Έργου, για τη διάδοση του Ευαγγελίου και την υλική στήριξη των αναξιοπαθούντων αδελφών μας στην Αφρική.

 

 

 

 

Κυκλοφόρησε ο τέταρτος τόμος του περιοδικού  σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή. Επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μπορείτε να ξεφυλλίσετε το περιοδικό , αλλά και να θυμηθείτε τις προηγούμενες εκδόσεις μας.

Στις σελίδες του νέου τόμου διαβάζουμε:

  • Αφιέρωμα στην Ιεραποστολή σήμερα μέσα από ένα κείμενο του μακαριστού Γέροντος Μωϋσέως του Αγιορείτου,
  • Άρθρα για το ιεραποστολικό έργο στην Ιερά Επισκοπή Αρούσας,
  • Μαρτυρίες ιθαγενών και μαρτυρίες εθελοντών,
  • Τις ιεραποστολικές γραφίδες με ποικίλα άρθρα και ποιήματα,
  • Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη διανομή ζωγραφιών στην Τανζανία.

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε το περιοδικό μας επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://ierapostolikistegi.gr/teychos-4/

Επίσης, μπορείτε να θυμηθείτε τα προηγούμενα μας εδώ: https://ierapostolikistegi.gr/draseis-sillogou/periodiko/

 

ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ “ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ”

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....