Επίσκοπος Κωνσταντιανής κ. Κοσμάς: “Ο 9χρονος Κυπριανός μπορεί να περπαταει πλέον κανονικά”

Άλλη μια συγκινητική πραξη αγάπης από το Πατριαρχείο Αλεξανδείας. Η Ιεραποστολή στην Αφρική ανθεί και βοηθά πραγματικά όλους όοσυς το έχουν ανάγκη .  Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κωνσταντιανής κ. Κοσμάς ενημέρωσε μέσω κοινωνικού δικτύου για τον 9χρονο Κυπριανό που χάρη στην αγάπη του κόσμου κατάφερε χτες να χειρουργηθεί στα ποδια του και να περπατά σήμερα κιόλαs όπως τα υπόλοιπα παιδάκια της ηλικίας του. Η αναρτησή του: 
“Καθημερινά μας επισκέπτονται πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι έχουν πολλά και διάφορα προβλήματα λόγω φτώχειας, ασθενειών, εργασίας, θανάτου, εγκατάλειψης παιδιών κ.α.
Προσπαθούμε να βοηθούμε αναλόγως με την περίπτωση που έχουμε απέναντί μας, για να ανακουφίσουμε έστω και για λίγο τον πόνο τους.
Σημερα με τη βοήθεια του Θεού βοηθήσαμε τον 9χρονο Κυπριανό, να κάνει στις 1 το μεσημέρι μία επέμβαση στα δύο του πόδια για να μπορεί να περπαταει πλέον κανονικά.
Ο μικρός Κυπριανός νοσηλεύεται σε ένα Κινέζικο νοσοκομείο. Η εγχείρηση διήρκεσε 5 ώρες και όπως μας ενημέρωσε ο ορθοπεδικός όλα πήγαν καλά.
Το κόστος της επέμβασης στοίχισε 2.500 δολάρια.
Πολλά παιδιά στην Αφρική γεννιούνται με προβλήματα στα πόδια, τα οποία δεν θεραπεύονται λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ο μικρός Κυπριανός είναι από τα λίγα παιδιά που θα θεραπευθεί και θα μπορεί να συμμετέχει στις διάφορες δραστηριότητες.
Δοξάζουμε τον Τριαδικό Θεό που μπόρεσαμε να βοηθήσουμε ένα παιδί και να δοξασθεί το όνομά Του”!

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....