Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

“Πόλεμος! Μια σφαγή ανθρώπων που δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον, για το κέρδος ανθρώπων που γνωρίζουν ο ένας τον άλλον, αλλά δεν σφαγιάζουν ο ένας τον άλλον”
Paul Valery.

Σήμερα ζούμε σε χρόνια Αποκαλύψεως. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς Προφήτης για να το καταλάβη. Τα πράγματα προχωρούν και μάλιστα πολύ γρήγορα. Από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα Δευτέρα η καθημερινότητά μας άλλαξε. Μιλάμε ξανά για τον Γ ΄Παγκόσμιο Πόλεμο! Στα Άγια Χώματα, στην Ιερουσαλήμ οι Αγιοταφίτες προσεύχονται διαρκώς για ειρήνη…τώρα ακόμα περισσότερο !

Τί μας περιμένει δεν ξέρουμε.

Γι’ αυτό, για έναν λόγο παραπάνω τώρα, πρέπει να στηριχθούμε πιο πολύ στην προσευχή και να πολεμήσουμε το κακό με την προσευχή. Η μόνη λύση αυτή είναι.Να παρακαλούμε τον Θεό να μας λυπηθεί ΟΛΟΥΣ!

Άπαντες παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις

 

ΙΡΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΣΡΑΗΛ

 

Μετά το ιρανικό χτύπημα εναντίον του Ισραήλ το βράδυ του Σαββάτου, που ήταν μεν  η μεγαλύτερη επίθεση πυραύλων και UAV στο ισραηλινό έδαφος στην ιστορία αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν πύραυλοι που θα μπορούσαν να κάνουν στάχτη ισραηλινούς στόχους μέσα σε λίγα λεπτά , παρά μόνο πύραυλοι που έκαναν  πολλές ώρες για να φτάσουν αφήνοντας μεγάλα περιθώρια αντίδρασης, τα πράγματα από σήμερα γίνονται σοβαρά.

 

ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΡΑΝ ;

 

Πλέον οι λεπτές ισορροπίες στη Μέση Ανατολή τινάζονται στον αέρα. Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις και περιμένει να δει ποια θα είναι ακριβώς η απάντηση του Ισραήλ κατά του Ιράν. Τα ξημερώματα της Δευτέρας ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού ανακοίνωσε πως το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ εγκρίνει «σχέδια για επιθετικές και αμυντικές ενέργειες».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τρία είναι τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας: μία μεγάλη αντίδραση η οποία θα πλήξει μεγάλες υποδομές του Ιράν, το δεύτερο σενάριο είναι να υπάρξουν χτυπήματα στα σημεία από τα οποία έγινε η εκτόξευση των drones και των πυραύλων και το τρίτο σενάριο είναι εκείνο των «ήπιων» οι οποίοι προκρίνουν την τήρηση μιας ουδέτερης ή μιας ήπιας στάσης έναντι της Τεχεράνης για να μην κλιμακωθεί η ένταση.

 

«Ούτε η περιοχή, ούτε ο κόσμος αντέχουν κι άλλο πόλεμο», είπε στην εισήγηση με την οποία άρχισε η έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ο Γενικός Γραμματέας του Αντόνιο Γκουτέρες αναφερόμενος στην άνευ προηγουμένου ιρανική επίθεση εναντίον της ισραηλινής επικράτειας.

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....