Πού είναι κλειστά σήμερα τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας

Κλειστά είναι σήμερα Τετάρτη τα σχολεία σε αρκετές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών από την κακοκαιρία «Διομήδης».

Συγκεκριμένα, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στις εξής περιοχές:

 

– Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας

Σε όλους τους Δήμους

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Σωτήριου Βόσδου, μετά από τις εισηγήσεις των Δημάρχων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Π.Ε. Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 έως και την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, λόγω των συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες μέρες.

– Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Δήμος Πύλης

Με απόφαση του Δημάρχου Πύλης κ. Μαράβα Κωνσταντίνου, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα  12/01/2022 – τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία της Ελάτης και των Στουρναραίϊκων στον Δήμο Πύλης.

 

– Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας

Δήμος Αργιθέας

Με απόφαση του Δημάρχου κ. Ανδρέα Στεργίου κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Ανθηρού του Δήμου Αργιθέας, εξ αιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών (ισχυρή χιονόπτωση και παγετός).

 

 

– Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας

 

Δήμος Φαρσάλων

Με απόφαση του δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, σημερα  δε θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην επαρχία Φαρσάλων.

Η απόφαση ελήφθη λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή τις τελευταίες ώρες.

 

Δήμος Αγιάς

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κλειστές είναι  οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, και ο Παιδικός Σταθμός, στο Δήμο Αγιάς, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

– Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Δήμος Νοτίου Πηλίου

Δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα  Τετάρτη τα μαθήματα σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Νότιο Πήλιο, μετά από σχετικά απόφαση του δημάρχου Μιχάλη Μιτζικού, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και συχνών διακοπών ρεύματος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση μπορούν να διεξαχθούν μέσω τηλεκπαίδευσης, μετά από σχετικές οδηγίες των αρμόδιων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

– Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας

Δήμος Δομοκού

Στο Δήμο Δομοκού δεν λειτουργούν  τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί.

– Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας

Δήμος Καρπενησίου

Ο Δήμος Καρπενησίου αξιολογώντας τις καιρικές συνθήκες, τις προγνώσεις για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και συνυπολογίζοντας την επικινδυνότητα στη μετακίνηση εκπαιδευτικών και μαθητών αποφάσισε  το κλείσιμο των σχολείων για σήμερα Τετάρτη. Η απόφαση αφορά όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου.

Οι Παιδικοί Σταθμοί, το ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ λειτουργούν  κανονικά.

 

– Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας

Δήμος Λίμνης Μαντουδίου Αγίας Άννας

Κλειστά όλα τα σχολεία του δήμου.

– Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Δήμος Σουφλίου

Σύμφωνα με το e-evros.gr, στον δήμο Σουφλίου τα σχολεία στους οικισμούς του Μεγάλου Δερείου, του Σιδηροχωρίου, της Ρούσσας και της Σιδηρούς είναι κλειστά

Δήμος Σαμοθράκης

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα  για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Σαμοθράκη, καθώς και τα ΚΔΑΠ Χώρας και Λακκώματος, με απόφαση του δημάρχου, Νίκου Γαλατούμου, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στο νησί.

 

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....