1ος Αγώνας Δρόμου “RUN FOR AUTISM” – Κυριακή 2 Απριλίου 2023

‍♀️‍️ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, o Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό N. Λάρισας και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, διοργανώνουν τον 1ο Αγώνα Δρόμου

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, ο σύλλογος ΑΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ , ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ν. Λάρισας, η Π.Ε.Π.Φ.Α Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ και ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας.

Όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την αγορά ενός μικρού λεωφορείου 9 θέσεων , που θα καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης ωφελούμενων των δομών του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ν. Λάρισας, (Κέντρο Ημέρας «ΧAΡΑ Ι» και Οικοτροφείο «Ελευθερία»).

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ & ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
– Αγώνας Δρόμου Παιδιών 400 μέτρων (Γέφυρα Πηνειού- Αρχαίο Θέατρο)
– Αγώνας Δρόμου Ανδρών – Γυναικών 5000 μέτρων (Αρχαίο Θέατρο – κοίτη Πηνειού – Αρχαίο Θέατρο)

⚡️ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η εκκίνηση θα δοθεί απ’ το Αρχαίο Θέατρο και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.

⌚️ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΑ
Η εκκίνηση των 400μ Παιδιών θα δοθεί στις 11:00 πμ. ενώ των 5.000μ. Ανδρών – Γυναικών στις 11:30 πμ. Οι δρομείς θα μπουν σε block ανάλογα με τη διαδρομή στην οποία θα τρέξουν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας στη ιστοσελίδα segas-thessalias.gr από Δευτέρα 20/3/2023 έως Παρασκευή 31/3/2023. Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές.

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5€ ανά άτομο. Για ομαδικές εγγραφές άνω των 20 ατόμων 4€ ανά άτομο, ομαδικές άνω των 50 ατόμων 3€. Παιδιά έως 12 ετών και ΑμεΑ δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ: https://segas-thessalias.gr/index.php/announcements/274-prokiriksi-1os-agonas-dromou-run-for-autism

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....