Με ελάχιστα, προσφέρετε πολλά στην ιεραποστολή δράση στην μακρινή Τανζανία

Ας συνδράμουμε όλοι μας σε αυτό το σημαντικό έργο κάνοντας εγγραφή στο Σύλλογο. Μέσω της μηνιαίας συνδρομής των 5€ των μελών, παρέχουμε μόνιμη βοήθεια για την πραγματοποίηση διαφόρων δράσεων στη μακρινή Τανζανία.

Μέσα από την ελάχιστη συνδρομή όλων μας μπορούν να συνεχίσουν, με σταθερότητα, τη λειτουργία τους η κλινική και τα ορφανοτροφεία, να πηγαίνουν σχολείο όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο, διότι οι μικροί μας ήρωες είναι το μέλλον του κόσμου!

 

 

 

Η Ιεραποστολική Στέγη Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω από την ημέρα της ιδρύσεώς της έως σήμερα αγωνίζεται, με την υποστήριξη των μελών της αλλά και φίλων της Ιεραποστολής, να προσφέρει ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά της αφρικανικής ηπείρου. Μέσω ποικίλων δράσεων πορευόμαστε κάνοντας την αγάπη και την αλληλεγγύη πράξη.

Ο αγώνας αυτός χρειάζεται τη συναντίληψη, την κινητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή όλων μας. Είναι θλιβερό στον 21ο αιώνα, στην εποχή της τεχνολογίας και των επιστημονικών επιτευγμάτων, να υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε μια σταγόνα καθαρό νερό, ένα πιάτο φαγητό ή σχολείο, θρανία και βιβλία για τη μόρφωσή τους.

Ας συνδράμουμε όλοι μας σε αυτό το σημαντικό έργο κάνοντας εγγραφή στο Σύλλογο. Μέσω της μηνιαίας συνδρομής των μελών παρέχουμε μόνιμη βοήθεια για την πραγματοποίηση διαφόρων δράσεων στη μακρινή Τανζανία. Μέσα από την ελάχιστη συνδρομή όλων μας μπορούν να συνεχίσουν, με σταθερότητα, τη λειτουργία τους η κλινική και τα ορφανοτροφεία, να πηγαίνουν σχολείο όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο, διότι οι μικροί μας ήρωες είναι το μέλλον του κόσμου!

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....