“Φτάνει πια” – Πάρτε γενναίες αποφάσεις

Απίστευτες καταστάσεις  μετά τη δολοφονία του άτυχου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Ενός παιδιού που δεν είχε προκαλέσει ποτέ και σε κάθε περίπτωση ήταν ΦΙΛΑΘΛΟΣ και όχι ΟΠΑΔΟΣ. Η μάνα κλαίει το παιδί της , ορισμένοι που παίρνουν θέση “πέφτουν από τα σύννεφα” όταν μαθαίνουν οτι εμπλέκονται αστυνομικοί ή και παράγοντες του ποδοσφαίρου σε φαινόμενα οπαδικής βίας. Τη δεκαετία του 80 η Μάργκαρετ Θάτσερ πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας έκανε ένα μεγάλο βήμα και “καθάρισε” πολλά κακώς κείμενα . Μήπως ήρθε ή ώρα για γενναίες αποφάσεις και στην πατρίδα μας ;

 

“Φτάνει πια”, είναι το μήνυμα της μητέρας του 19χρονου Αλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα του Άλκη Καμπανού όπως και όλη η οικογένεια του 19χρονου που έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή το μόνο που ζητά είναι να σταματήσει αυτός ο κύκλος αίματος και να είναι ο γιος της το τελευταίο θύμα. «Θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι. Να μη θρηνήσει άλλη μανούλα. Χαίρομαι που σώθηκαν τα άλλα δυο παλικάρια. Είναι παιδιά μου. Ο Αλκιβιάδης μου πήγε στους ουρανούς αλλά να μη φύγουν με αυτόν τον τρόπο άλλα παιδιά. Φτάνει πια…», ήταν το μήνυμα που έστειλε η μητέρα του 19χρονου Άλκη Καμπανού μέσω του Alpha.

Σύσκεψη στο Μαξίμου για την οπαδική βία

 

Νέες νομοθετικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας ετοιμάζεται να λάβει η κυβέρνηση, μετά και τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....