Πανήγυρη του Ιε­ρού Πα­ρεκ­κλησίου του Αγί­ου Χαραλάμπους της Ιε­ράς  Μο­νής Αγίας Τριάδος Σπαρμου , ακούτε τώρα  μέσω της ιστοσελίδας imsparmou.gr , αλλά και του Ράδιο ΛΥΔΙΑ 94,2, ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας

Κατά την πα­νήγυρη του Ιε­ρού Πα­ρεκ­κλησίου του Αγί­ου Χαραλάμπους της Ιε­ράς  Μο­νής Αγίας Τριάδος Σπαρμου , ακούτε τώρα  μέσω της ιστοσελίδας imsparmou.gr , αλλά και του Ράδιο ΛΥΔΙΑ 94,2, ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας.
Χθες υπήρξε απευθείας μετάδοση της ακολουθίας του Πανηγυρικού Εσπερινού

 

 

 

ΙΕΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Στο εσωτερικό του μοναστηριακού συγκροτήματος της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Σπαρμού Ολύμπου, στη νότια πτέρυγα, βρίσκεται το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Χαραλάμπους. Πρόκειται για ένα μικρό σε μέγεθος Παρεκκλήσιο, που κατασκευάστηκε το έτος 1755 μ.Χ. επί αρχιερατείας του Επισκόπου Πέτρας Νεοφύτου και Ηγουμένου της Μονής του Ιερομονάχου Ναθαναήλ. Ο μικρός ναός είναι κατάγραφος. Το ξυλόγλυπτο τέμπλο είναι χρωματιστό και επενδυμένο με φύλλα χρυσού. Το Ιερό Παρεκκλήσιο πανηγυρίζει στις 10 Φεβρουαρίου και είναι ένα από τις κυριότερες πανηγύρεις της Μονής.
https://imsparmou.gr/ta-iera-parekklisia-tis-monis/

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....