Αιμοδοσία τη Δευτέρα 14/2 στο ΑΧΕΠΑ για το Σύλλογο “Παιδικές Καρδιές”

Την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας Καλαμαριάς, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Βορείου Ελλάδος «Παιδικές Καρδιές» διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, από τις 9π.μ έως τις 13:30μ.μ, στο Δημοτικό Θέατρο «Οδού Χηλής», (Χηλής και Τριπόλεως γωνία).

 

Η συγκεκριμένη δράση έχει ως στόχο την ενίσχυση του Εθελοντικού Συλλόγου Αιμοδοσίας Παιδικές Καρδιές με ΑΜ 15751.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης & Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Εύα Ντόντη-Μπανιώρα για άλλη μια φορά στηρίζουν τα παιδιά με Συγγενείς Καρδιοπάθειες.

Σας καλούμε να στηρίξετε την Εθελοντική Αιμοδοσία.

Την κρίσιμη αυτή περίοδο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπου καταγράφονται μεγάλες ελλείψεις σε αποθέματα αίματος στα νοσοκομεία, κρίνεται επιβεβλημένη η ανάγκη ενίσχυσης.

Γι’ αυτό και καλούνται οι πολίτες που επιθυμούν, με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς, αλληλεγγύης και ευθύνης να στηρίξουν αυτή την Εθελοντική Αιμοδοσία.

Η Αιμοδοσία θα διεξαχθεί από ειδικά συνεργεία αιμοληψίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ» με τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφάλειας και προστασίας.

Πληροφορίες και ραντεβού στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των Δύο Φύλων τηλ. 2313 314 499 και 2313 314 498.

Οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει κατά την προσέλευσή τους να φορούν μάσκα, να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους.

Τονίζεται ότι θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγιεινής και στο χώρο θα προηγηθεί απολύμανση.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....