Εκκλησάκι του Αγίου Πολύκαρπου κάτω από τη γέφυρα των ΚΤΕΛ στην Μενεμένη

Σε συνεργασία με το Φυσικό αέριο της Θεσσαλονίκης ΕΔΑ ΘΕΣΣ…. μια πάρα πολύ όμορφη πράξη Αγάπης στη Δυτική Θεσσαλονίκη , κάτω από τη γέφυρα των ΚΤΕΛ.
Στην θέση την παλαιά που υπήρχε το εκκλησάκι του Αγίου Στυλιανού, τοποθέτησαν τώρα ένα νέο όμορφο καινούργιο ολόιδιο με το προηγούμενο, για να μπορεί κάποιος  περνώντας από τον Άγιο Πολυκαρπο και  την περιοχή ,να ανάβει  το κεράκι του, κάνοντας την προσευχή του ,το εκκλησάκι αυτό θα είναι αφιερωμένο στον Άγιο Πολυκαρπο.
“Ευχηθητε μακάρι αυτό να είναι το ξεκίνημα και πάρα πολύ σύντομα να αξιωθούμε να δούμε να τοποθετούμε και τον Θεμέλιο λίθο στην Κατακόμβη του ναού Ιερού Ναού μας.
Ειλικρινά ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου την Εταιρεία ΕΔΑ ΘΕΣΣ και ειδικότερα τον κ.Γενικο τον κ.Μπακουρα Λεωνίδα ,που τόσα χρόνια είναι δίπλα μας στις προσπάθειες που κάνουμε για τον Άγιο Πολυκαρπο
Ο Άγιος Πολύκαρπος να είναι προστάτης όλων μας κ να μας ευλογεί να Αξιωθούμε σύντομα να δούμε τα θυρανοίξια του παρεκκλησίου αυτού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ εν συνεχεία την Κατακόμβη του νέου Ιερού Ναού μας”, γράφει ο εφημέριος του Αγίου Πολυκάρπου , π. Στυλιανός Χαρπαντίδης.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....