50.000 λίτρα εμφιαλωμένου νερού από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στην Μητρόπολη Δημητριάδος για τους πλημμυροπαθείς του Βόλου

50.000 λίτρα εμφιαλωμένου νερού, παρέδωσε, o Φιλανθρωπικός Οργανισμός  «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο Συνεδριακό Κέντρο ‘’Θεσσαλία’’ της  Ιεράς Μητροπόλεως  Δημητριάδος και Αλμυρού, για την άμεση κάλυψη των πληγέντων με το ύψιστο αγαθό για την επιβίωση τους, το νερό.

Τη συνεχιζόμενη συμπαράσταση της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» στους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Θεσσαλίας, στηρίζει ο Ανθρωπιστικός Οργανισμός International Orthodox Christian Charities (IOCC) και η GreekOrthodox Ladies Philoptochos Society, Αμερικής.

Από τις πρώτες ώρες της πρωτοφανούς καταστροφής που σκέπασε 800.000 στρέμματα γης και άφησε χιλιάδες οικογένειες χωρίς σπίτια, καλλιέργειες και περισσότερα από 260.000 κτηνοτροφικά ζώα νεκρά, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» τάχθηκε στο πλευρό τους, με συνεχείς αποστολές βοήθειας σε νερό, τρόφιμα, είδη καθαρισμού και κλινοσκεπάσματα.

Όπως ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας, «Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με εντολή του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου αποστέλλει, επιπρόσθετη ανθρωπιστική βοήθεια με σκοπό την συνεχή κάλυψη πρώτων βασικών αναγκών σε πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Θεσσαλία, σε συνεργασία με  Ιερές Μητροπόλεις και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτείας. Ο καθένας με τις δυνάμεις του θα πρέπει να προσπαθήσει για να σταθεί και πάλι η Θεσσαλία στα πόδια της».

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....