Επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για ενορίτισσα που πρόσφερε πολλά στην Αϊόβα

Επιμνημόσυνη δέηση στο παρεκκλήσι του Αγίου Παύλου για την αείμνηστη Mary Pappajohn, τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.
Την Τρίτη 10 Μαΐου ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε Μνημόσυνο στο Αρχιεπισκοπικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Παύλου για την ανάπαυση της ψυχής της εκλιπούσας δούλης του Θεού Mary Pappajohn. Παρόντες ήταν η οικογένεια και οι φίλοι του εκλιπόντος, καθώς και μέλη του προσωπικού της Αρχιεπισκοπής.

Η κυρία Pappajohn, η οποία απεβίωσε τον Μάρτιο του 2022, ήταν γέννημα θρέμμα της Μινεσότα και ενορίτης της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στο Des Moines της Αϊόβα. Υπήρξε επίσης υποστηρικτής της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Μεταμόρφωσης στην πόλη Μέισον και της γενέτειράς της ενορίας της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αγίας Μαρίας στη Μινεάπολη. Υπήρξε επίσης μέλος του κληροδοτήματος Archibishop Iakovos Leadership 100 και σημαντικός υποστηρικτής της Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου και του Εθνικού Ναού στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. Μαζί με τον σύζυγό της John, συνέβαλε γενναιόδωρα σε μια σειρά φιλανθρωπικών οργανώσεων και έχει αναγνωριστεί για τις φιλανθρωπικές της προσπάθειες με πολλά βραβεία και διακρίσεις, όπως το Meredith Wilson Heritage Award, το Des Moines Bravo Award, το Des Moines Art Center Gala Honoree. το Βραβείο Ανθρωπιστικής Ηγεσίας των Hellenic Times, τον Φιλάνθρωπο της Χρονιάς στην Πολιτεία της Αϊόβα και τον Εθνικό Φιλάνθρωπο της Χρονιάς για τις Τέχνες.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....