Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής τίμησε μέλη των ενοριών του Νιου Τζέρσεϋ για την προσφορά τους

Πάνω από 600 ενορίτες παραβρέθηκαν , σύμφωνα με ανακοίνωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής , στο Ετήσιο Μεγάλο Δείπνο του North New Jersey Honoree
Τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 η Ελληνορθόδοξη Μητρόπολη του Νιου Τζέρσεϋ, υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου, διοργάνωσε το Ετήσιο Τιμητικό Μεγάλο Δείπνο της Περιφέρειας Βόρειας Νιου Τζέρσεϊ στο The Venetian στο Garfield του Νιου Τζέρσεϋ.

Αυτό το όμορφο απογευματινό συμπόσιο συγκέντρωσε πάνω από 600 πιστούς ενορίτες από όλη την περιφέρεια του Βόρειου Νιου Τζέρσεϊ της ιερής Μητρόπολης του Νιου Τζέρσεϊ σε  μια βραδιά αναγνώρισης . Κατά τη διάρκεια του συμποσίου, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος αναγνώρισε διάφορα άτομα από τις ενορίες για την ανιδιοτελή προσφορά τους και την αφοσιωμένη προσφορά τους στις αντίστοιχες κοινότητές τους. Φέτος οι τιμώμενοι της ενορίας επιλέχθηκαν από τις εξής κατηγορίες: Επίτιμος Κοινότητας, Επίτιμος Φιλόπτωχος, Ανώτατος Αγωνάρχης, Επίτιμος Εκπαιδευτικός, Επίτιμος Εκπαιδευτικός Ενορίας, Επίτιμος Εργάτης Βασικού Ιατρού και Επίτιμος Εργάτης Νέων.

Κατά την ομιλία του, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μηδείας κ. Απόστολος συνεχάρη όλους τους ενοριακούς τιμώμενους και εξέφρασε την εκτίμησή του προς τα διάφορα άτομα που συνέβαλαν στο συμπόσιο μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος, ο Β. Αιδ. Χριστόφορος Οικονομίδης, ο Αρχιδιάκονος κ. Φιλόθεος και η κα Γεωργία Βλήτα.

Ο Σεβασμιώτατος, στην Αρχιερατική του προτροπή, εξέφρασε την αγάπη και την εκτίμησή του σε όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά κυρίως στους φετινούς τιμώμενους για την υποδειγματική προσφορά τους στις επιμέρους κοινότητες και στην Αρχιεπισκοπή .

 

Photo Credits: GOARCH / Dimitrios S. Panagos

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....