Νέο βιβλίο από τον Σεβ. πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ καί ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

«ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΒΟΣΤΙΤΣΑΣ»

ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΣΧΟΛΑΖΟΝΤΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ

Αγίου Ανδρέου, 68 – 251 00  ΑΙΓΙΟΝ

Τηλ. 26910 60 450 – Fax: 26910 24 334

eikona1

Με ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορούμε, ότι ετέθη ήδη σε κυκλοφορία ένα νέο βιβλίο του Σεβασμιωτάτου Γέροντος Μητροπολίτου κ.κ. Αμβροσίου με τίτλο: «ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΕΩΣ ΠΛΕΟΝ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ», το οποίον αποτελείται από 600 σελίδες, είναι μεγάλου σχήματος, αποτελεί δε το «κύκνειον άσμα» του συγγραφέως, δηλ. το τελευταίο συγγραφικό πόνημά του.

Στο βιβλίο αυτό αναδημοσιεύονται μερικά από τα κατά καιρούς άρθρα του Σεβασμιωτάτου, εις τα οποία με βαθύτατο πόνο της ψυχής του περιγράφει τον ηθικό εκτροχιασμό της συγχρόνου Κοινωνίας ως αποτέλεσμα της απομακρύνσεως του συγχρόνου ανθρώπου από την αγκαλιά του Θεού, δηλ. από την Μητέρα Εκκλησία! Η άλλοτε Χριστιανική Χώρα, η Ελλάδα μας, η κοιτίδα της Ορθοδοξίας και του Ελληνο-Χριστιανικοῦ Πολιτισμού, αποβάλλει τώρα πλέον τον χριστιανικό της χαρακτήρα και με αργά μεν πλην όμως και σταθερά βήματα μετατρέπεται σε μία ζούγκλα άγριων θηρίων. Η ανηθικότης και η εγκληματικότης επεκτείνονται σταθερά. Ο Διάβολος  πλέον κυριαρχεί!

Το βιβλίο αυτό διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ», οδός Ερμού, αριθμ. 21- εις το Αίγιον, (τηλ. 26910 29 333), αποστέλλεται δε και ταχυδρομικώς εις όλη την Ελλάδα, αρκεί οι ενδιαφερόμενοι να μας αποστείλουν το ποσόν των 4.00 € σε γραμματόσημα διά τα ταχυδρομικά έξοδα αποστολής.

Αίγιον, 17 Οκτωβρίου 2022       «ΤΟ ΧΑΝΙ  ΤΗΣ  ΒΟΣΤΙΤΣΑΣ»

 

 eikona2

 

Συγχαρητήριες και ευχαριστήριες προσρήσεις

του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

κ. Ιερωνύμου

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, με αφορμή την παρούσα έκδοση, αλλά και την αφιέρωσή της από τον Σεπτό Προκάτοχό του προς το πρόσωπο αυτού, εκφράζει θερμές συγχαρητήριες ευχές, αλλά και τις ολόψυχες ευχαριστήριες προσρήσεις του προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο για την πατρική αγάπη, με την οποία τον περιβάλλει, εύχεται δε και προσεύχεται προς τον Τριαδικό Θεό να χαρίζει στον Σεβάσμιο Γέροντά μας υγεία και μακροημέρευση προς δόξαν του Θείου Ονόματός Του.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου  της Ιεράς Μητροπόλεως

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....