Η Ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου σε Ναούς της Κέας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε στην Κέα την Ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου στους Ιερούς Ναούς Αγίας Τριάδος Κορρησίας και Αγίου Δημητρίου Ιουλίδος.
Παρέστησαν ο Έπαρχος, ο οποίος υπεδέχθη τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄, αφιχθέντα το πρωί στο νησί, μαζί με τη Δήμαρχο Κέας, η οποία τον συνόδευσε κατά τις επισκέψεις του στα Σχολεία, καθώς και πολλοί πιστοί των Ενοριών, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ομίλησε προς τους συμμετάσχοντες στις Ακολουθίες εξ αφορμής των αναγνωσθέντων Αποστολικών και Ευαγγελικών περικοπών, τους προέτρεψε να βαδίσουν προς τη Μεγάλη Εβδομάδα με αγάπη, ομόνοια, ειρήνη και ομοψυχία και να τροφοδοτούν τους πνεύμονες της ψυχής τους με τη χαρά και την ελπίδα της Αναστάσεως.
Ευχαρίστησε δε και συνεχάρη για τη διακονία τους τον Αρχιερατικό Επίτροπο Κέας, Πρωτοπρ. Ελευθέριο Δεμένεγα, τον απουσιάζοντα για Εκπαιδευτικούς λόγους Πρωτοπρ. Αθανάσιο Παπαευθυμίου και τους Πρεσβ. Σπυρίδωνα Πορίχη και Μιχαήλ Γρυπάρη, και ευχήθηκε σε όλους για το Άγιο Πάσχα.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....