Λήξη του Αναπτυξιακού Τουρνουά ”Νίκος Φώσκολος” της ΕΠΣ Κυκλάδων

Στην ιστορική πλατεία Μιαούλη της Ερμούπολης διεξήχθησαν επί διήμερον οι αγώνες του Αναπτυξιακού Τουρνουά ”Νίκος Φώσκολος” της ΕΠΣ Κυκλάδων, για αγόρια και κορίτσια Κ-10, που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της ΕΠΟ στο πλαίσιο του Hello Football Friend 2022, με τη συμμετοχή 150 μικρών αθλητών από τη Σύρο, την Τήνο, τη Νάξο και την Πάρο.
Προσκεκλημένος του Προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρένου Φρέρη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου  κ. Δωρόθεος Β’ παρέστη χθες ράδυ  στην λήξη του Τουρνουά, που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Τηνιακού αθλητικού παράγοντα Νίκου Φώσκολου, που έφυγε πρόωρα τον Μάρτιο του 2021, την οποία παρηκολούθησαν και ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο οποίος και απηύθυνε σχετικό χαιρετισμό, ο Τεχνικός Διευθυντής Εκπαίδευσης της ΕΠΟ, κ. Κωνσταντίνος Τσάνας, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Δαδάος, και πολλοί φίλαθλοι Συριανοί και επισκέπτες του νησιού.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη τους συντελεστές και τους αθλητές των αγώνων και απένειμε αναμνηστικό συμμετοχής σε αθλητική ομάδα από την Τήνο.

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....