Αδελαΐδα: Έκθεση βιβλίων, δώρων και λατρευτικών αντικειμένων από την Κεντρική Φιλόπτωχο Αδελφότητα

Η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Αδελαΐδος φέρει εις γνώσιν των ευλαβών χριστιανών ότι οι κυρίες της Κεντρικής Φιλοπτώχου Αδελφότητος, εν όψει του πνευματικού σταδίου της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής που διανύουμε, διοργανώνουν έκθεση βιβλίων, δώρων και λατρευτικών αντικειμένων.

Η έκθεση θα λάβει χώρα στο χωλ όπισθεν του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Thebarton από την Πέμπτη, 31η Μαρτίου, μέχρι και την Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022.

Οι ώρες λειτουργίας της εκθέσεως θα είναι από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το βράδυ, τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Η έκθεση περιλαμβάνει πλούσια ποικιλία βιβλίων ορθόδοξου περιεχομένου (στην αγγλική και ελληνική γλώσσα) για την πνευματική εποικοδομή μας, για όλες τις ηλικίες.

Επίσης, περιλαμβάνει πλούσια ποικιλία λατρευτικών αντικειμένων, όπως εικόνες, καντήλια, θυμιατήρια, κομποσκοίνια, σταυρουδάκια και πολλά άλλα.

Πέραν αυτών, περιλαμβάνει πασχαλινές λαμπάδες, πασχαλινά δώρα σε όμορφες συσκευασίες, καθώς και παραδοσιακά πασχαλινά γλυκίσματα και τσουρέκια, συσκευασμένα, επίσης, σε όμορφες συσκευασίες δώρων.

«Πρόκειται για μια υπέροχη έκθεση, η οποία, πέρα από την αισθητική ομορφιά της παρουσίασής της, θα χαρίσει στους επισκέπτες της στιγμές πνευματικής αναψυχής και αληθινής χαράς. Καλούμεθα όλοι να επωφεληθούμε από την διοργάνωση της εκθέσεως, να την επισκεφθούμε και να αποκτήσουμε διάφορα από τα εκθέματά της», επισημαίνεται στο ανακοινωθέν της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Αδελαΐδος.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....