Αδελαΐδα: Γεύμα προς ενίσχυση της Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Yellow Rock στις 31 Ιουλίου

Την Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022, στην Αδελαΐδα θα διοργανωθεί γεύμα προς ενίσχυση του έργου της Ιεράς Μονής του Αγίου Γεωργίου του Βουνού στο Yellow Rock της Νέας Νοτίου Ουαλίας.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση:

Τα μοναστήρια αποτελούν τους πνεύμονες της Εκκλησίας.

Οι αγωνιζόμενοι σ’ αυτά μοναχοί και μοναχές προσεύχονται διηνεκώς και διακαώς για την σωτηρία των ψυχών όλων μας και συνδράμουν πολυμερώς και πολυτρόπως τους εν ανάγκαις ευρισκομένους αδελφούς μας.

Η ηθική και υλική βοήθειά μας για την συντήρηση των μοναστηριών και την απρόσκοπτη λειτουργία τους είναι προσφορά λίαν ευπρόσδεκτη από τον Θεό.

Καλούμεθα να συνδράμουμε το έργο της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου του Βουνού στο Yellow Rock της Νέας Νοτίου Ουαλίας, με τη συμμετοχή μας στο γεύμα, που διοργανώνεται από φίλους της Μονής. Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Πατρός και Ποιμενάρχου μας, Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. κ. Μακαρίου, και την συμμετοχή του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σινώπης κ. Σιλουανού,  το γεύμα θα λάβει χώρα την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, από ώρας 12:30 έως 4:00 μ.μ., στο κέντρο δεξιώσεων Sunnybrae Estate Function Centre, 1 Naweena Road, Regency Park.

Στο γεύμα θα παρακαθήσει ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιερώνυμος, ο οποίος θα μας μιλήσει για την ιστορία του μοναστηριού του Αγίου Γεωργίου του Βουνού και για την σπουδαιότητα του Μοναχισμού στον σημερινό κόσμο.

Πληροφορίες για την αγορά εισιτηρίων θα βρείτε στο συνημμένο φυλλάδιο.

 

πηγη vema

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....