Αγιασμό στον Αθλητικό Όμιλο «ΑΓΙΑΧ» Σύρου, τέλεσε ο Μητροπολίτης

Ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Αθλητικού Ομίλου «ΑΓΙΑΞ» Σύρου κ. Γ. Φώσκολου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη χθες στο χώρο Αθλοπαιδιών του Γυμναστηρίου Σύρου και τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου αθλητικού έτους, με την παρουσία όλων των Αθλητών, παίδων και εφήβων, των Βουλευτών κας Αικατ. Μονογυιού και Φιλ. Φόρτωμα, του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη, του Αντιπροέδρου του Ομίλου κ. Ευστρατίου, των Προπονητών και των παραγόντων του τοπικού αθλητισμού, κ.κ. Δημ. Γρυπάρη και Ρένου Φρέρη και Συριανών φιλάθλων.
Στην προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχήθηκε στους αθλητές να είναι πάντα πρωταθλητές στο στίβο του αθλητισμού, αλλά και στο στίβο της ζωής, και τους προέτρεψε να έχουν γνήσιο αθλητικό ήθος και φρόνημα.
Με το ίδιο πνεύμα ομίλησαν και οι Βουλευτές και ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης, τονίζοντας τη σημασία της ευγενούς άμιλλας και υπογραμμίζοντας ότι μετά από κάθε αθλητικό αγώνα δεν υπάσχουν νικητές και νικημένοι, αλλά όλοι είναι νικητές.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ μετά το πέρας της τελετής διένειμε στους αθλητές εκκλησιαστικές ευλογίες.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....