Αγιασμοί από τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τέλεσε την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού σε σχολεία της Μητροπολιτικής του περιφέρειας.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς στα Εκπαιδευτήρια «Ελπίδα» στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης,στο Ειδικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού και στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στους χαιρετισμούς του προς τους καθηγητές, τους γονείς και τους μαθητές ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε τη μεγάλη αξία της μόρφωσης και της παιδείας που παρέχεται στο σχολείο,

το οποίο όταν βρίσκεται κάτω από τη σκέπη της Εκκλησίας και συνεργάζεται αρμονικά με την οικογένεια, διαπαιδαγωγεί σωστά και ολοκληρωμένα τους μαθητές και αυριανούς πολίτες της χώρας Ευχήθηκε σε όλους πρόοδο στα γράμματα, προκοπή και υγεία.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Κ.Α.Π.Η στην περιοχή της Τερψιθέας του Δήμου Παύλου Μελά.

Παρόντες ήταν ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας και ο Δήμαρχος του Δήμου Παύλου Μελά Δημήτριος Δεμουρτζίδης.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....