Αγιασμός , εγκαίνια βιβλιοθήκης στην Κουλούρα Ημαθίας

Το μεσημέρι της Τετάρτης, 4ης Οκτωβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέβη στο Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας, όπου τέλεσε Αγιασμό και εγκαινίασε τη νέα βιβλιοθήκη του Σχολείου, παρουσία τοπικών πολιτικών αρχών, εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων.

Η νέα βιβλιοθήκη είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής και δημοτικής σύμπραξης και οικονομικής υποστήριξης, που εκτός του γενικού μορφωτικού της ρόλου για τους μαθητές του σχολείου θα λειτουργεί και ως υποστηρικτική δομή για τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα θα υπάρχει δανειστικό τμήμα ενηλίκων, εργαστήρια πληροφορικής, εικαστικών, κουκλοθεάτρου, θεατρικής αγωγής, μουσικής, δημιουργικής γραφής κ.λ.π.

Ο Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων συνεχάρη τον Διευθυντή του Σχολείου και τους εκπαιδευτικούς καθώς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση του έργου και ευχήθηκε «οι παιδικές ψυχές των μαθητών να ταξιδέψουν μέσα από τη Βιβλιοθήκη σε νέους κόσμους δημιουργίας και πολιτισμού».

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....