Αγιασμός ενάρξεως μαθημάτων στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεώς Λαρίσης «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΧΙΛΛΙΟΣ»

Με την Χάρη και το άπειρο Έλεος του Παναγάθου Θεού και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, Προέδρου της Σχολής, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Ο Άγιος Αχίλλιος» ξεκίνησε για άλλη μια χρόνια τη λειτουργία της.

Το απόγευμα της Τρίτης 4 Οκτωβρίου τελέστηκε ο αγιασμός της ενάρξεως των μαθημάτων από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως π. Ιγνάτιο Μουρτζανό, ο οποίος μετέφερε στον Διευθυντή της Σχολής κ. Ιωάννη Μαυρομάτη, στους Καθηγητές και στους μαθητές τις θερμές πατρικές ευχές του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιερωνύμου και τους καλωσόρισε όλους σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα, ευχόμενος καλή δύναμη στο έργο της σπουδής και μαθητείας της ιεράς Ψαλτικής Τέχνης.

Με τη σειρά του ο Διευθυντής της Σχολής, αφού ευχαρίστησε στο πρόσωπο του π. Ιγνατίου τον σεπτό μας Ποιμενάρχη κ. Ιερώνυμο για όλη την αγάπη, μέριμνα και φροντίδα, κάλεσε όλους τους μαθητές να σπουδάσουν την ιερά τέχνη με συνέπεια, επιμονή, υπομονή και εμπιστοσύνη στους καλούς δασκάλους τους, οι οποίοι με μεγάλη αγάπη και περισσή προθυμία συνεχίζουν την παράδοση των προκατόχων τους.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....