Αγρυπνία και σχολή Γονέων στον Άγιο Αχίλλιο Λαρίσης

Την Πέμπτη στις 26 Ιανουαρίου 2023, στις 9.30 το βράδυ, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία για την ανακομιδή των λειψάνων του εν αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στον Ι. Μ. Ν. Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.

Η Αγρυπνία περιλαμβάνει τις ακολουθίες του Μικρού Αποδείπνου και του Όρθρου, καθώς και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί χριστιανοί θα έχουν την ευκαιρία να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων.

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου το πρωί ΔΕΝ θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Άγιο Αχίλλιο.

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ 

Λειτουργεί και φέτος η Σχολή Γονέων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου, με τον γενικό τίτλο: «ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ».

Μία φορά κάθε μήνα (Κυριακή ή Σάββατο), από τον Οκτώβριο ως και τον Απρίλιο, στις 7.00 μ.μ., ένας ομιλητής αναλύει κάποιο θέμα και ακολουθεί διάλογος με τους παρευρισκομένους.

Οι ομιλίες αυτές συνεχίζονται και τη νέα κατηχητική-ιεραποστολική χρονιά 2022-2023. Η τέταρτη ομιλία θα γίνει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ. στον Ι. Μ. Ν. Αγίου Αχιλλίου. Ομιλητής θα είναι ο Αρχιμ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: “Μητέρα ή πενθερά; Η επέμβαση τρίτων στο ανδρόγυνο ”.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....