Αιμοδοσία από τον Μητροπολίτη Τρίκκης για τους τραυματίες του σιδηροδρομικού ατυχήματος των Τεμπών

«Ἐφ’ ὅσον ἐποιήσατε ἑνὶ τούτων τῶν ἀδελφῶν μου τῶν ἐλαχίστων, ἐμοὶ ἐποιήσατε». Τηρώντας πιστά την εντολή του Σωτήρος μας Ιησού Χριστού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 το Τμήμα Αιμοδοσίας στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων ώστε να συμμετάσχει στην Αιμοδοσία που οργανώνεται για την κάλυψη των ιατρικών αναγκών των νοσηλευόμενων εκ του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Ο Σεβασμιώτατος ανέφερε χαρακτηριστικά στο προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας ότι: «Η αιμοδοσία είναι μια πράξη κατ εξοχήν ανιδιοτελής και ηρωική διότι αφιερώνοντας λίγα λεπτά από την καθημερινότητά σου και ελάχιστη ποσότητα αίματος από το σώμα σου, αναζωογονείς κάποιον ασθενή που έχει υψώσει τα χέρια του στον Ελεήμονα Θεό και ζητά απεγνωσμένα βοήθεια.»

Τέλος συνεχάρη όλους τους Ιατρούς και το Προσωπικό που με τόσο ενδιαφέρον προσπαθούν να συντονίσουν τις διαδικασίες για την Αιμοδοσία και ενθάρρυνε τους παραβρισκόμενους Αιμοδότες για την αξιομίμητη πράξη τους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....