Ακροάσεις του Οικουμενικού Πατριάρχου

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, με τα μέλη της νέας Εφοροεπιτροπής της Κοινότητας Χαλκηδόνος, υπό τον Πρόεδρο αυτής Εντιμολ. Άρχοντα Μ. Ρεφερενδάριο  κ.  Ιωάννη Δεμιρτζόγλου, Λυκειάρχη του Ζωγραφείου, που ζήτησαν την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων τους.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανο, Αρχιερατικώς Προϊστάμενο της Περιφερείας Ταταούλων, ο οποίος παρουσίασε τον νεοχειροτονηθέντα Ευλαβέστατο  διάκονο κ. Παντελεήμονα Κιοσέ, ο οποίος ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για την έναρξη της διακονίας του ως κληρικού.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Νικάνορα, Ηγούμενο της Ι. Μονής Αγίας Τριάδος Σπαρμού Ολύμπου, με  μέλη της περί αυτόν Αδελφότητος, καθώς, επίσης, και την Eυγεν. κ. Μαρία Κράλλη, προεστώσα της Ορθοδόξου Χριστιανικής Αδελφότητος “Λυδία”, με συνοδεία αδελφών και συνεργατών τους, από την Θεσσαλονίκη.

Τον Οσιωτ. κ. Angel Fernandez Artime, Ηγούμενο του Τάγματος των Σαλεσιανών Μοναχών του Don Bosco, με Σαλεσιανούς Μοναχούς, από την Ρώμη.

Τους Εντιμολ. Άρχοντες Οφφικιαλίους της Μ.τ.Χ.Ε. κυρίους Πέτρο Μαχά, Γρηγόριο Στασινόπουλο, Κωνσταντίνο Τσουβελεκάκη και Νικόλαο Χατζηϊωάννου, από το Πριγκηπάτο του Μονακό.

Τον Εξοχ. Πρέσβη κ. Δημήτριο Ράλλη, Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), με έδρα την Πόλη.

Τον Εξοχ. Πρέσβη κ. Χριστόδουλο Μαργαρίτη, Διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του Εξοχ. Υφυπουργού Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Ανδρέα Κατσανιώτη.

Τον Εντιμ. κ. Εμμανουήλ Wedlock, Δικηγόρο, με την σύζυγό του Ευγεν. κ. Άννα Οικονόμου, Εκπαιδευτικό, από το Λονδίνο.

Τον Εντιμ. κ. Θεόδωρο Καλαμάρη, Γενικό Διευθυντή του Ξενοδοχείου Conrad Istanbul, με αφορμή τα ονομαστήριά του. Για τον ίδιο σκοπό, την Ευγεν. κ. Μελίσσα-Ευδοξία Φινφίνη-Κυρίτση, από την Πόλη.

Τον Εντιμ. κ. Δημήτριο Φωτιάδη, Επιχειρηματία, από την Σμύρνη.

Τον Ελλογιμ. κ.Koran Duray, Καθηγητή Βυζαντινολογίας στο Πανεπιστήμιο Βοσπόρου.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....