Ανακαινίσεις ναών και συσσίτια στην Τανζανία

Διαρκής μέριμνα του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας κ. Αγαθονίκου είναι η συντήρηση και αποκατάσταση των Ιερών Ναών της Περιφέρειας Ιρίγκας. Ένας-ένας οι παλαιοί ναοί ανακαινίζονται και εξωραΐζονται και κοσμούνται με καινούργιες εικόνες και υφάσματα, ώστε οι ιερές ακολουθίες και η Θεία Λειτουργία να τελούνται σε ένα όμορφο και γαλήνιο περιβάλλον.

Παράλληλα, συνεχίζεται και η σημαντικότερη δράση μας, που είναι η διανομή τροφίμων και η διεξαγωγή συσσιτίων. Περιδιαβαίνοντας τις διάφορες ενορίες της Ιρίγκα, μετά τη Θεία Λειτουργία, φροντίζουμε και για την υλική τράπεζα των αδελφών μας. Αξιοθαύμαστες είναι η ευλάβεια και η ευγνωμοσύνη των μικρών παιδιών όταν λαμβάνουν το πιατάκι με το φαγάκι που η δική σας αγάπη ανελλιπώς παρέχει.

Τα γεύματα που πραγματοποιήθηκαν ήταν προσφορά της αδελφής μας Μαρία Τ. υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του συζύγου της Ιωάννου Τ. και διαφόρων ανωνύμων δωρητών, που διαρκώς στηρίζουν τις διάφορες δράσεις του Συλλόγου μας για την παροχή βοήθεια στους μικρούς και μεγάλους αδελφούς μας στην Κεντρική Τανζανία.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....