Αντίστροφη μέτρηση για το Φεστιβάλ «Αντίποδες» 2024

Απομένουν μόλις 9 ημέρες, για ’ την έναρξη του πολυαναμενόμενου Φεστιβάλ «Αντίποδες», στη Μελβούρνη. Με ένα πρόγραμμα πλούσιο σε διασκέδαση, συναρπαστικούς διαγωνισμούς, 90 περίπτερα και με αγαπημένα μουσικά και χορευτικά σχήματα της παροικίας, που θα εναλλάσσονται στις τρείς σκηνές του φεστιβάλ, Main Stage, A&A Holdings και την #LoveLonsdale.

Το Φεστιβάλ «Αντίποδες» υπόσχεται να γίνει, για ακόμη μια χρονιά, μια μεγάλη γιορτή της παροικίας στο κέντρο της πολυπολιτισμικής Μελβούρνης.

Κεντρικό ρόλο στην επιτυχία του Φεστιβάλ παίζουν οι σημαντικοί συνεργάτες και χορηγοί, που στέκονται αρωγοί και συμβάλλουν καθοριστικά στην πραγματοποίηση αυτής της θεαματικής εκδήλωσης. Από τους μεγάλους χορηγούς μέχρι και τους χορηγούς επικοινωνίας, η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τη συνεχή και αμέριστη στήριξή τους.

Φωτογραφίες: Constantly Flashing

Θα ακολουθήσουν περισσότερες ανακοινώσεις, καθώς η παροικία ετοιμάζεται για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στις 24 και 25 Φεβρουαρίου!

Το Φεστιβάλ «Αντίποδες» διοργανώνεται από την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φεστιβάλ «Αντίποδες» και για το φετινό πρόγραμμα επισκεφτείτε τη σελίδα: Antipodes 2024 (antipodesfestival.com.au) .

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....