Απεβίωσε ο Καλύμνιος εικονολήπτης Κώστας Κάππας

Η Ιερά Μητρόπολις  Λέρου επί το αγγέλματι της προς Κύριον εκδημίας του αγαπητού ευπάτριδος Κωνσταντίνου Κάππα, εύχεται όπως Κύριος ο Θεός αναπαύση την αγαθή ψυχή του «εν Χώρα Ζώντων, εν σκηναίς Δικαίων».  Στα παιδιά του, στα αδέλφια του, θερμά εγκάρδια συλλυπητήρια.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος , ο Ιερός Κλήρος και ο Ευσεβής Λαός της Ιεράς Μητροπόλεως, εσαεί θα τον μνημονεύει.

 

Ο Κώστας Κάππας γεννήθηκε στην Κάλυμνο και εργάστηκε ως υπάλληλος και διευθυντικό στέλεχος σε διάφορα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας στη Ρόδο. Ασχολήθηκε ενεργά στο χώρο του μπάσκετ και επί σειρά ετών ήταν διαιτητής και κριτής. Μετά την συνταξιοδότησή του ασχολήθηκε εθελοντικά με το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ της Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης Δωδεκανήσου «TV ΘΑΡΡΙ», καλύπτοντας τις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στα νησιά  της Δωδεκανήσου. Ο ακούραστος Κώστας «αλώνιζε» όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου, και όχι μόνο, και κατέγραφε με το μοναδικό του τρόπο, τις εκκλησιαστικές εκδηλώσεις, Ιερές Ακολουθίες, Πανηγύρεις, Λιτανείες, Χειροτονίες, Εγκαίνια Ι.Ναών, κλπ, που προβάλλονται από την Εκκλησιαστική Τηλεόραση «TV ΘΑΡΡΙ», ένα αγαπημένο κανάλι σε όλα τα Δωδεκάνησα με μεγάλη τηλεθέαση, υπεύθυνος του οποίου είναι ο αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Πόκκιας. Ο Κώστας Κάππας ήταν πάντα αγαπητός, χαμογελαστός, με πηγαίο χιούμορ, δραστήριος, εργατικός, αεικίνητος, καλοσυνάτος, υποδειγματικός οικογενειάρχης.

Αιωνία του η μνήμη.

Επιμέλεια:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....