Αποστολή ειδών στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και Συρίας από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης

Η Ιερά  Μητρόπολη και ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για συλλογή ανθρωπιστικού υλικού και βοήθειας για τους πληγέντες σεισμοπαθείς αδελφούς στη Συρία και την Τουρκία, σε συνεργασία με τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια των Ενοριακών Ναών, προχώρησαν στην συλλογή των απαραίτητων ειδών τα οποία συγκεντρώθηκαν στο Πνευματικό Κέντρου του Προσκυνηματικού Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  με τους εκλεκτούς Κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες επέβλεπαν και συντόνιζαν την συλλογή και τακτοποίηση των ειδών ώστε να φθάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Κατά την παραμονή του στον χώρο συγκέντρωσης ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους τους τρικαλινούς που ανταποκρίθηκαν έμπρακτα στην έκκληση αγάπης και φιλανθρωπίας για τους σεισμοπαθείς αδελφούς στη Συρία και Τουρκία και ευχήθηκε ο Δωρεοδότης Κύριός μας να χαρίζει υπομονή και δύναμη στους εμπερίστατους και να ενισχύσει με δύναμη και θάρρος όσους ασχολούνται έμπρακτα με την κοινωνική προσφορά και φιλανθρωπία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....