Bloomberg: Ιδανικός προορισμός η Σαντορίνη για διακοπές το φθινόπωρο

Οι καθυστερήσεις στα δρομολόγια πτήσεων που καταγράφονται στα αεροδρόμια της Ευρώπης, η άνοδος των τιμών στα πακέτα διακοπών και οι καιρικές συνθήκες με κύριο χαρακτηριστικό τους καύσωνες, οδήγησαν ένα μεγάλο ποσοστό Ευρωπαίων να αναβάλουν τις διακοπές τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με εκτενές αφιέρωμα του Bloomberg, υπάρχει λύση και αυτή δεν είναι άλλη από διακοπές το φθινόπωρο -μεταξύ άλλων- και στην Ελλάδα.

«Το χρονικό πλαίσιο των διακοπών θα αλλάξει και θα μετακινηθεί εντός του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου. Αρκετοί που δεν έχουν παιδιά, τα οποία ξεκινούν το σχολείο, θα εκμεταλλευτούν το φθινόπωρο για τις διακοπές τους σε περιοχές όπως η ακτή Αμάλφι και η Ελλάδα», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

«Η Σαντορίνη καταγράφει τη μεγαλύτερη τουριστική σεζόν»

Στην ουσία το ρεπορτάζ και οι προτάσεις του Bloomberg αποτελούν μία ακόμα διαφήμιση για το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας, με επίκεντρο τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρει το νησί της Σαντορίνης.

Συγκεκριμένα τονίζεται ότι «η Σαντορίνη έχει τη μεγαλύτερη σεζόν στην περιοχή, παραμένοντας ανοιχτή μέχρι και τον Νοέμβριο, γεγονός που καθιστά δυνατή την επίτευξη καλύτερων προσφορών», με τους συντάκτες του άρθρου να προσθέτουν: «Τα αεροπορικά εισιτήρια με μία αναζήτηση στο google πέφτουν δραματικά από τα τέλη Αυγούστου έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου. Αν κάποιος περιμένει μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου, τότε θα εξοικονομήσει ακόμα περισσότερα».

 Η λίστα του Bloomberg με τους ιδανικούς φθινοπωρινούς προορισμούς

 Δίπλα στη Σαντορίνη το Bloomberg, συμπεριλαμβάνει περιοχές όπως η λίμνη Κόμο της Ιταλίας με τα ξεχωριστά τοπία και την παραδοσιακή ιταλική γαστρονομία, η Πράγα με το «high season» της να τοποθετείται τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, ενώ στο δημοσίευμα υπάρχει ακόμα μία περιοχή της Ιταλίας, η Σικελία. Τη λίστα συμπληρώνει η Πορτογαλία, με τους επισκέπτες να βρίσκουν το φθινόπωρο έναν μοναδικό συνδυασμό παραλιών, φαγητού και τιμών.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....