Χανιά: Βρέθηκαν εκκλησιαστικά σκεύη που είχαν κλαπεί από ναό

Σε μια νεοαναγειρόμενη οικοδομή, εντόπισαν δύο εργάτες ένα Δισκοπότηρο και ένα ακόμη εκκλησιαστικό σκεύος, που είχαν κλαπεί στις 30 Σεπτεμβρίου από τον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στην παραλία του Τελωνείου στην Κίσσαμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης των κλοπών έχει ήδη ταυτοποιηθεί, συλληφθεί και καταδικασθεί σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 6 μηνών χωρίς αναστολή στις αρχές Οκτωβρίου και μετά την προσαγωγή του από τον ίδιο τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής, τον κ. Χρήστο Χατζή.

Πρόκειται για ένα 40χρονο Μαροκινό, ο οποίος καταδικάστηκε στις 4 Οκτωβρίου με την διαδικασία του αυτοφώρου για τις κλοπές στα σπίτια της περιοχής, αλλά και την παρενόχληση δύο κοριτσιών.
Ο 40χρονος, που προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα όταν εντοπίστηκε από τον Διοικητή, να παρενοχλεί δύο ανήλικα κορίτσια. Ακολούθησε έρευνα των αστυνομικών στο σακίδιό του, όπου εντοπίστηκαν κλοπιμαία από ληστείες που είχε διαπράξει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα κλοπιμαία από την εκκλησία δεν είχαν εντοπιστεί κατά την αστυνομική έρευνα, ενώ ο δράστης δεν αποκάλυψε ποτέ πού ήταν κρυμμένα.

Φωτογραφίες: sadentrepese.blogspot.com

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....