Χαρά εν μέσω Τριωδίου στην Τανζανία

Παράδοξο γεγονός να προγευέται κανείς τη χαρά της Πεντηκοστής μέσα στην περίοδο του Τριωδίου, αλλά είναι γεγονός πως κάθε στιγμή στην Ιεραποστολή φέρει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του Αγίου Πνεύματος. Όλα γίνονται σύμφωνα με την πρόνοια του Θεού, τη Χάρη και βοήθειά Του!

Μέτοχοι αυτού του μυστηρίου γίναμε όλοι όσοι σήμερα κυκλώσαμε, για άλλη μια φορά, το βαπτιστήριο του Ιεραποστολικού μας Κέντρου, όπου με την ευλογία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας κ. Αγαθονίκου έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα και τη σφραγίδα του Αγίου Πνεύματος 149 αδελφοί μας από διάφορα χωριά της περιφέρειας Ιρίνγκα. Ανάμεσά τους πολλά βρέφη και νεαρά παιδιά. Απερίγραπτη ήταν χαρά μιας μητέρας, που περίμενε να εξέλθουν από το βαπτιστήριο, μετά από αυτή, τα τρία της παιδιά, αλλά και ο υπερήλικας Δημήτριος, ο οποίος παρόλο το γήρας του δεν υπολόγισε τον κόπο και περίμενε υπομονετικά στην ουρά μέχρι να φτάσει η σειρά του.

Ευχόμαστε οι νεοφώτιστοι αδελφοί μας να έχουν πλούσια την ευλογία του Θεού στη ζωή τους και το φως που σήμερα πλημμύρισε τις καρδιές τους να είναι οδηγός στο μονοπάτι της νέας κατά Χριστόν ζωής τους.

Ευχαριστούμε, επίσης, όσους συμμετείχαν και στις σημερινές βαπτίσεις δίνοντας τα ονόματα προσφιλών τους προσώπων ή αγαπημένων τους Αγίων στους Αφρικανούς αδελφούς τους.

Μετά το πέρας του Μυστηρίου και τη Θεία Μετάληψη των νεοφωτίστων, ακολούθησε γεύμα προσφορά:

· Οικογένειας Καραγιώργου εις μνήμην του πατρός τους Διονυσίου.
· Οικογένειας Αραβά Δημητρίου εις μνήμην της συζύγου Τριανταφυλλιάς.

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....