Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ομοσπονδίας Ελλήνων Ηλικιωμένων Μελβούρνης και Βικτωρίας

Την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ομοσπονδίας Ελλήνων Ηλικιωμένων Μελβούρνης και Βικτώριας στο Star Reception στη Μελβούρνη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Μακάριο, ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Νορθ-Κόουτ, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος.

Παρόντες ακόμη, εκτός από τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Κωστούλια και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, ήταν πολλοί εκπρόσωποι της ομοσπονδιακής και της πολιτειακής κυβέρνησης, καθώς και εκπρόσωποι πολλών συλλόγων ηλικιωμένων.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Ευμένιος, στον σύντομα χαιρετισμό που απηύθυνε, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο για την πρόσκληση και διαβίβασε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακαρίου σε όλους τους παριστάμενους.

Επίσης, ο Επίσκοπος Κερασούντος ευχαρίστησε όλους τους ηλικιωμένους για την συμβολή τους στην παροικία και την Αυστραλιανή κοινωνία ευρύτερα.

Ιδιαίτερα τους ευχαρίστησε για των αγώνα τους προς διασφάλιση των δεσμών των οικογενειών τους, που είναι στοιχείο πολύ σημαντικό για το μέλλον και την πρόοδο της ελληνικής ομογένειας. «Δεν μου άρεσε ο όρος ηλικιωμένος. Για εμάς τους αυστραλογεννημένους είστε σοφοί και ιδιαίτεροι, και σας ευχαριστούμε», ανέφερε κλείνοντας ο Θεοφιλέστατος.

 

vema aus

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....