Χριστουγεννιάτικη “Εκστρατεία Αγάπης” στην Ι.Μ. Μεσογαίας

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ «ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ»

Η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, εν όψει της εορτής  των Χριστουγέννων,  της μεγάλης αυτής εορτής χαράς, ελπίδας και Θείας αγάπης διοργανώνει και φέτος μία διαδικτυακή ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ, με σύνθημα:

«Μια ματιά στον διπλανό μας,

μια αγκαλιά στον φτωχό και πονεμένο αδελφό μας.

Όλοι μαζί για το θαύμα της προσφοράς και της αγάπης ».

Κάθε ένας που επιθυμεί να συνδράμει την προσπάθειά μας αυτή μπορεί, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της  Ιεράς Μητροπόλεώς  www.imml.gr και ακολουθώντας τις οδηγίες, να καταθέσει ηλεκτρονικά  την προσφορά του. Ενώνοντας πολλοί τις δυνάμεις μας, θα διαδώσουμε το μήνυμα της αληθινής αγάπης και θα ανακουφίσουμε το βαρύ φορτίο χιλιάδων αδελφών μας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος απηύθυνε ένα προσκλητήριο γενικής κινητοποίησης προσφοράς και αγάπης: «Ας ανοίξουμε την καρδιά μας και ας συμβάλουμε το κατά δύναμιν για τον συνάνθρωπο μέσα από την Εκστρατεία Αγάπης της Μητροπόλεώς μας. Κάτι λίγο από τον καθένα και το θαύμα έγινε. Και αν δεν μπορέσουμε να εξαλείψουμε τη δυστυχία, σίγουρα μπορούμε να την περιορίσουμε προσφέροντας ανακούφιση και παρηγοριά.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  κ. Νικόλαος απηύθυνε ένα προσκλητήριο γενικής κινητοποίησης προσφοράς και αγάπης: «Ας ανοίξουμε την καρδιά μας και ας συμβάλουμε το κατά δύναμιν για τον συνάνθρωπο μέσα από την Εκστρατεία Αγάπης της Μητροπόλεώς μας. Κάτι λίγο από τον καθένα και το θαύμα έγινε. Και αν δεν μπορέσουμε να εξαλείψουμε τη δυστυχία, σίγουρα μπορούμε να την περιορίσουμε προσφέροντας ανακούφιση και παρηγοριά.

Με τον τρόπο αυτό ίσως φέτος γιορτάσουμε αληθινότερα τη Γέννηση του Κυρίου από κάθε άλλη φορά».

 

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....