Χρυσό μετάλλιο η Κορακάκη στο αεροβόλο πιστόλι- Φεύγει τώρα για νέες επιτυχίες στην Κορέα

Ακόμη μία σημαντική διάκριση πρόσθεσε στο πλούσιο παλμαρέ της η Άννα Κορακάκη, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο των Μεσογειακών Αγώνων του Οράν, στο αεροβόλο πιστόλι 10μ.

Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, τόσο στον προκριματικό, όπου με 588 βαθμούς είχε την υψηλότερη βαθμολογία, όσο και στον τελικό, όπου επικράτησε της Γαλλίδας Καμίγ Γεντρεζέφσκι με 17-13.

 

Έτσι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια υπερασπίστηκε τον τίτλο που είχε κατακτήσει στην προηγούμενη διοργάνωση, στην Ταραγόνα της Ισπανίας, ανεβαίνοντας εκ νέου στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

 

Έγραψε χαρακτηριστικά υη πρωταθλήτριά μας στο facebook

 

“Με 588, που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά δυστυχώς δεν μετράει στους συγκεκριμένους αγώνες, κέρδισα το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα μας για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα, μετά το 2018 στην Ταραγόνα της Ισπανίας! Νιώθω σε εξαιρετική φόρμα και πολύ δυνατή!
Διπλά χαρούμενη και περήφανη για αυτούς τους αγώνες, αφού υπήρξα και σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην τελετή έναρξης, με τον @mitasmakis150! 🇬🇷
Ευχαριστώ θερμά την @hellenic_olympic_committee, τη φυσιοθεραπεύτριά μου @stavroula_neochoriti και όλους όσοι βρίσκονται έμπρακτα δίπλα σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες!
Μόλις επιστρέψαμε στην Ελλάδα και αναχωρούμε ξανά σε 3 μόλις μέρες για Κορέα”!

 

 

 

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....