ΔΕΠΑ και ΕΜΠ ανταλλάζουν την τεχνογνωσία τους για τα ανανεώσιμα καύσιμα

Μνημόνιο Συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ της ΔΕΠΑ Διεθνών Έργων και του Εργαστηρίου Συστημάτων Αποφάσεων & Διοίκησης του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, με αντικείμενο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας στα ανανεώσιμα καύσιμα

Ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Συστημάτων Αποφάσεων & Διοίκησης του ΕΜΠ, Καθηγητής Ιωάννης Ψαρράς δήλωσε ότι η συνεργασία με την ΔΕΠΑ Διεθνών Έργων, δύναται να συμβάλλει στην προώθηση τεχνικών λύσεων για την ανάπτυξη της πράσινης ενέργειας στην Ελλάδα μέσω της άμεσης σύνδεσης των τεχνολογικών επιτευγμάτων με τις ανάγκες της ενεργειακής αγοράς.

Με την σειρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Διεθνών Έργων, κ. Κωνσταντίνος Ξιφαράς, τόνισε πως η εταιρεία κατέχει κομβική θέση στην ενεργειακή ανάπτυξη της χώρας και είναι προσανατολισμένη στο βιώσιμο ενεργειακό μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης. Η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειρίας μεταξύ των στελεχών της ΔΕΠΑ Διεθνών Έργων και του προσωπικού του Εργαστηρίου Συστημάτων Αποφάσεων & Διοίκησης θα επιταχύνει την υιοθέτηση καινοτόμων λύσεων για τη μετάβαση σε πιο πράσινες μορφές ενέργειας για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Σε αυτό το πλαίσιο, το ΕΜΠ και η ΔΕΠΑ Διεθνών Έργων συμφώνησαν να υλοποιήσουν δράσεις για την επίτευξη των ανωτέρω ενεργειακών στόχων .

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....