Δέσμευση για υποστήριξη με $200.000 του «Let’s go Greek Festival» στην Parramatta του Σύδνεϋ

Η υποψήφια του κόμματος των Φιλελευθέρων για την Parramatta, κ. Katie Mullens, χαιρέτισε την ανακοίνωση ότι η κυβέρνηση του Φιλελευθέρων στη Νέα Νότια Ουαλία, σε περίπτωση επανεκλογής της, θα επενδύσει 200.000 δολάρια σε τέσσερα χρόνια στη διοργάνωση του «Let’s go Greek Festival» στην περιοχή Parramatta του Σύδνεϋ.

«Αυτή είναι μια θαυμάσια πρωτοβουλία για την ελληνική κοινότητα στην Parramatta και σε ολόκληρη τη Νέα Νότια Ουαλία», δήλωσε η κ. Mullens και προσέθεσε: «Είναι μόνο η Κυβέρνηση των Φιλελευθέρων του Perrottet που συνεχίζει να επενδύει στους ανθρώπους, ενισχύοντας τις τοπικές κοινότητες και γιορτάζοντας περαιτέρω τη διαφορετικότητα στην Parramatta».

Ο υπουργός Πολυπολιτισμικότητας Mark Coure είπε ότι η δέσμευση αντιπροσωπεύει την πίστη της Κυβέρνησης των Φιλελευθέρων ΝΝΟ στην υποστήριξη των κοινοτήτων σε ολόκληρη την πολιτεία, ώστε να γιορτάζουν τον πολιτισμό τους με όλους.

«Η ελληνική κοινότητα σίγουρα γνωρίζει πώς να φέρνει κοντά ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και αυτό το φεστιβάλ είναι ένα τέλειο παράδειγμα αυτού», είπε ο κ. Coure και συνέχισε: «Είμαστε περήφανοι που βοηθάμε την ελληνική κοινότητα να γιορτάσει μια τόσο ζωντανή κουλτούρα και να τη μοιραζόμαστε, με  $50.000το χρόνο για τέσσερα χρόνια».

Ο διοργανωτής του «Let’s Go Greek Festival», κ. John Bris, χαιρέτισε την ανακοίνωση. «Αυτή η επένδυση διασφαλίζει ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μια αξιοσημείωτη εκδήλωση που φέρνει όλους μαζί, για να γιορτάσουμε όλα τα ελληνικά στοιχεία στην καρδιά της Parramatta», ανέφερε ο κ. Μπρις. «Κάθε χρόνο, αυτό το μονοήμερο φεστιβάλ προσελκύει πάνω από 35.000 άτομα», επισήμανε, «και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική κουλτούρα και κουζίνα».

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....