Δώρα για τα παιδιά των εργαζομένων από το Ίδρυμα Παπαγεωργίου

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη έκπληξη για τα παιδιά τους, περίμενε τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Χίλια διακόσια πολύχρωμα πακέτα με δώρα κατέφτασαν από το… εργαστήρι του Άη Βασίλη για να φωτίσουν με τα πιο ζεστά χαμόγελα τα πρόσωπα των παιδιών. Τα δώρα προμηθεύτηκε το Ίδρυμα Παπαγεωργίου, το οποίο, τηρώντας την παράδοση, φρόντισε ώστε και φέτος οι γιορτινές εκπλήξεις να φτάσουν έγκαιρα σε όλα τα παιδιά των εργαζομένων.

Με χαρά και ενθουσιασμό, οι εργαζόμενοι γονείς παρέλαβαν τα δώρα των παιδιών τους, μαζί με ευχές για καλή χρονιά, καθώς τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας δεν επέτρεψαν και φέτος την πραγματοποίηση της καθιερωμένης χριστουγεννιάτικης παιδικής γιορτής. Η εκπρόσωπος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου Ζωή Ψαρρά-Παπαγεωργίου, με αφορμή τη διανομή των δώρων, ευχήθηκε «Καλή Χρονιά, με Υγεία, Αισιοδοξία και Δημιουργικότητα» σε κάθε εργαζόμενο στο Νοσοκομείο.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Μιχάλης Καραβιώτης ευχαρίστησε το Ίδρυμα Παπαγεωργίου για την προσφορά των δώρων στα παιδιά, αλλά και για τη διαχρονική του στήριξη προς το Νοσοκομείο και την αναγνώριση των προσπαθειών όλου του προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....