Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Σπάρτης για τον Προστάτη της ΕΛ.ΑΣ Άγιο Αρτέμιο

Την μνήμη του μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου εόρτασε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου  2022 η Εκκλησία μας και η Ελληνική Αστυνομία τίμησε τον Προστάτη της.

Στη Σπάρτη, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας, τελέσθηκε Δοξολογία μετ’ αρτοκλασίας προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου. Κατακλείοντας τη λατρευτική σύναξη, ο  Ποιμενάρχης ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία για όλα όσα προσφέρει στην κοινωνία κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ακολούθως, ευχήθηκε στον Αστυνομικό Διευθυντή Λακωνίας και σε όλα τα στελέχη της οικείας Διεύθυνσης υγεία και ευημερία, προσωπική και οικογενειακή, καθώς και την εκ Θεού ενδυνάμωσή τους, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στο κομβικής σημασίας έργο τους.

Στη Δοξολογία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας κ. Βασίλειος Τσιγαρίδης, αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Νομού, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων και των ενώσεων αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Νίκωνας Τζινιέρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Μεταφορών κ. Θεόδωρος Βερούτης, η πρώην Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας και νυν Περιφερειακή σύμβουλος κ. Αδαμαντία Τζανετέα, η Αντιδήμαρχος Δ. Σπάρτης κ. Γεωργία Ζαχαράκη Αναστασοπούλου, ο Διοικητής της Στρατιωτικής Φρουράς Λακωνίας Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Πολίτης, εκπρόσωποι των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας και φορέων του Νομού.

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....