Εγκαίνια σχολικού Γυμναστηρίου 3ου Γυμνασίου, Εσπερινού Γυμνασίου & 7ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων

Το νέο κλειστό σχολικό γυμναστήριο στον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος των 3ου  Γυμνασίου, Εσπερινού Γυμνασίου & 7ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων εγκαινίασε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας παρουσία του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Γεωργίου Καραγιάννη.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχτηκε με θέρμη ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος στην ομιλία του αφού εξέφρασε τη χαρά του για την παράδοση ενός νέου χώρου άθλησης, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα για την ευλογητική του παρουσία, αναφερόμενος στο πλούσιο κοινωνικοπρονοιακό και φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως καθώς και στη στήριξη του Σεβασμιωτάτου  στον κοινό τους αγώνα για την αναβάθμιση της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ο Υφυπουργός κ. Καραγιάννης στην ομιλία του τόνισε τη σημασία του νέου κλειστού γυμναστηρίου χαρακτηρίζοντας το ως «ένα έργο με προστιθέμενη αξία για την τοπική κοινωνία και κυρίως για τους νέους της πόλης, που θα έχουν περισσότερες και ποιοτικότερες ευκαιρίες στον τομέα του αθλητισμού».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Εσωτερικών σε θέματα Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Βουλευτής κ. Δημήτριος Κούβελας, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου, η Ολυμπιονίκης κα Τασούλα Κελεσίδου, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, Ιερείς των ενοριών του Δήμου, Διευθυντές του σχολικού συγκροτήματος καθώς και εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων της περιοχής.

 

 

Ακολούθησέ μας....

Κοινοποίησέ το....